Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μεταθέσεις εκπ/κών γενικής εκπ/σης, ειδικής αγωγής και σε διαπολιτισμικά 27-4-2017. Μεταθέσεις του Έβρου.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2017.

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τις μεταθέσεις Γενικής Εκπαίδευσης από περιοχή σε περιοχή ανήλθαν σε 4.844. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 528 (ποσοστό 10,90 %). Για μεταθέσεις σε ΣΜΕΑΕ, ΚΕΔΔΥ και ΕΕΕΕΚ οι αιτήσεις ανήλθαν σε 181 και ικανοποιήθηκαν 102 (ποσοστό 56,35 %).

Οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην οποία υπάγεται η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά σε σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές. Μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους παρουσιάζονται στις νέες τους θέσεις για ανάληψη υπηρεσίας μέχρι 21-6-2017. Σ’ αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2017.

Από τα παραπάνω διαπιστώνεται ότι η υπόθεση μετάθεση για τον εκπ/κό προσλαμβάνει διαστάσεις ονείρου. Αυτό είναι συνέπεια του μη διορισμού μόνιμου προσωπικού για πολλά χρόνια, η διαχείριση του μειωμένου που υπάρχει και η λειτουργία των σχολείων με αναπληρωτές, όταν και αν προσληφθούν. Οι δυσκολίες που προκύπτουν για τους ανθρώπους και για την εκπαίδευση είναι πολύ μεγάλες, αλλά φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρει και πολλούς.

Από τον Έβρο μετατίθενται μία νηπιαγωγός και μία δασκάλα, ενώ άλλοι δύο δάσκαλοι μετατίθενται από τη γενική αγωγή στην ειδική αγωγή του Έβρου.

Γενική Αγωγή
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ
ΠΟΥΡΙΔΟΥ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ
ΈΒΡΟΥ
ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΟΜΝΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΕΒΡΟΥ
ΣΑΠΩΝ

Ειδική Αγωγή
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΈΒΡΟΥ
ΈΒΡΟΥ
ΠΑΤΡΩΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ
ΈΒΡΟΥ
ΈΒΡΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια: