Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Συµµετοχή εκπαιδευτικού στις σχολικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Σχετικά με το ερώτημα εκπαιδευτικών ειδικοτήτων που συμπληρώνουν το ωράριο τους σε περισσότερα του ενός σχολεία, για την ημέρα της εορτής των Τριών Ιεραρχών ισχύουν τα παρακάτω:

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της Δ/νσης Σπουδών Αρ. Πρωτ. Φ.3/865/Γ1/1133/09-10-1997/ΥΠΕΠΘ:

"Με αφορµή ερωτήµατα που υποβάλλονται στο Υπουργείο Παιδείας σχετικά µε τη συµµετοχή των εκπαιδευτικών σε σχολικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες σας κάνουµε γνωστά τα ακόλουθα:

1. Η ανάθεση των καθηκόντων στους εκπαιδευτικούς γίνεται µε απόφαση του συλλόγου διδασκόντων, αφού ληφθούν υπόψη η ειδικότητα τους και οι ιδιαίτερες γνώσεις τους, ώστε η υπηρεσία που τους ανατίθεται να έχει τα προσδοκώµενα αποτελέσµατα. Με αυτό το δεδοµένο η συνοδεία των µαθητών σε ξενόγλωσση βιβλιοθήκη ανατίθεται στον εκπ/κό της αγγλικής γλώσσας, σε θέατρο στο δάσκαλο της τάξης που διδάσκει τη θεατρική αγωγή, στις παρελάσεις και σε αθλητικούς αγώνες στον εκπ/κό φυσικής αγωγής κ.λ.π.

2. Όταν οι εκδηλώσεις πραγµατοποιούνται ηµέρα επίσηµης αργίας ( π.χ. παρέλαση ανήµερα εθνικής εορτής ) οι εκπ/κοί ειδικοτήτων προσφέρουν σε ένα σχολείο υπηρεσία, που είναι αυτό της οργανικής τους θέσης. Εξαίρεση αποτελούν οι εκπ/κοί Φυσ. Αγωγής που συνοδεύουν µαθητές σε παρελάσεις και διδάσκουν περίπου τον ίδιο αριθµό ωρών σε δύο σχολεία, οπότε στις 28 Οκτωβρίου συνοδεύουν τους µαθητές του ενός και στις 25 Μαρτίου του άλλου σχολείου. Σε περίπτωση όµως, που διδάσκουν τα 2/3 (συµπεριλαµβανοµένων και των ωρών που αντιστοιχούν στα 2/3) των ωρών τους και πάνω σε ένα σχολείο, τότε στις παρελάσεις συνοδεύουν και στις δύο εθνικές εορτές τους µαθητές του σχολείου αυτού. Τα αναφερόµενα στους εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής ισχύουν και για τους εκπ/κούς µουσικής, οι οποίοι παρουσιάζουν τα τραγούδια στις σχολικές γιορτές.

3. Όταν οι εκδηλώσεις πραγµατοποιούνται σε ηµέρα που δεν είναι επίσηµη αργία (π.χ. σχολική εορτή την παραµονή της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου ή Χριστουγεννιάτικη εορτή στις 23 ∆εκεµβρίου) οι εκπ/κοί ειδικοτήτων παρευρίσκονται και παίρνουν µέρος στο σχολείο που διδάσκουν τις περισσότερες ώρες την ηµέρα αυτή. Σε περίπτωση που την ηµέρα αυτή διδάσκουν τον ίδιο αριθµό ωρών σε δύο σχολεία, τότε παρευρίσκονται στο σχολείο της οργανικής τους θέσης. Ειδικά όµως για τους εκπ/κούς φυσ. αγωγής και µουσικής εξακολουθούν να ισχύουν οι προηγούµενες παράγραφοι.

4. Από την αρχή του σχολικού έτους τα όργανα διοίκησης των εµπλεκοµένων σχολείων, σε συνεργασία µε τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων, ρυθµίζουν τον τρόπο συµµετοχής των εκπ/κών αυτών σε όλες τις σχολικές εκδηλώσεις. Εποµένως τα αναφερόµενα στις παραπάνω παραγράφους 1 και 2 εφαρµόζονται στις σπάνιες περιπτώσεις κατά τις οποίες παρουσιάζονται διαφωνίες.

5. Για τους αποσπασµένους ή τους αναπληρωτές εκπ/κους ως σχολείο οργανικής θέσης λογίζεται αυτό της αρχικής τους τοποθέτησης."

Σύμφωνα με το ΠΔ 201/98 (ΦΕΚ 161, τ.Α) άρθρο 4:

"1. Τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης δεν λειτουργούν:
  • ε. Την 30η Ιανουαρίου, εορτή των Τριών Ιεραρχών. Την ημέρα αυτή γίνεται εκκλησιασμός και πραγματοποιούνται σχετικές εκδηλώσεις, στις οποίες παίρνει μέρος όλο το διδακτικό προσωπικό. Σε περίπτωση που η 30η Ιανουαρίου είναι Σάββατο ή Κυριακή οι εκδηλώσεις γίνονται την προηγούμενη Παρασκευή τις δύο πρώτες ώρες και το θέμα του εκκλησιασμού ρυθμίζεται μετά από συνεννόηση με τους υπεύθυνους του ιερού ναού, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 13, του παρόντος Π.Δ."

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Άδεια ασθένειας ανήλικων τέκνων. Τι ισχύει για τους εκπαιδευτικούς.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του N.4440/2016 (Φ.Ε.Κ.224τ.Α΄/2-12-2016) προστέθηκε παράγραφος 8 στο άρθρο 53 του Ν.3528/2007(Φ.Ε.Κ.26 τ.Α΄/9-2-2007) Υπαλληλικού Κώδικα, ως εξής:

«8. Υπάλληλοι που έχουν ανήλικα τέκνα δικαιούνται άδεια με αποδοχές έως τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες για κάθε ημερολογιακό έτος σε περίπτωση ασθένειας των τέκνων τους. Για τους υπαλλήλους που είναι τρίτεκνοι ή πολύτεκνοι, η ως άνω άδεια ανέρχεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες για κάθε ημερολογιακό έτος. Για τους υπαλλήλους που είναι μονογονείς, η ως άνω άδεια ανέρχεται σε έξι (6) εργάσιμες ημέρες για κάθε ημερολογιακό έτος.»
      
Για την ορθή εφαρμογή του εν λόγω νόμου έχει εκδοθεί η αριθμ.ΔΙΔΑΔ/Φ.49Κ/5/οικ.32342/19.12.2016 (ΑΔΑ:ΩΝ46465ΦΘΕ-Ω93) εγκύκλιος του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.        

Επισημαίνεται ότι οι ανωτέρω διατάξεις ισχύουν για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ως ακολούθως:
Σύμφωνα με το  άρθρο 31 του Ν.4440/2016 θεσμοθετείται το δικαίωμα άδειας με αποδοχές στους μόνιμους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λόγω ασθένειας των ανήλικων τέκνων τους κατόπιν προσκόμισης σχετικής ιατρικής βεβαίωσης.
Το δικαίωμα αυτό ανέρχεται σε τέσσερις (4) εργάσιμες ημέρες ανά ημερολογιακό έτος. Ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που είναι πολύτεκνοι ή τρίτεκνοι, το δικαίωμα αυτό ανέρχεται σε πέντε (5) εργάσιμες μέρες ανά ημερολογιακό έτος.
Για τους εκπαιδευτικούς που είναι μονογονείς, η άδεια αυτή ανέρχεται σε έξι (6) εργάσιμες ημέρες ανά ημερολογιακό έτος, πρόκειται δε για άδεια που συναρτάται με την κατ’ αποκλειστικότητα άσκηση της γονικής μέριμνας ανήλικου τέκνου από έναν γονέα (άρθρο 53 του Ν.3528/2007, όπως ισχύει).

Η άδεια αυτή είναι με πλήρεις αποδοχές, ο χρόνος αυτής λογίζεται ως χρόνος πραγματικής δημόσιας υπηρεσίας και χορηγείται στον ένα γονέα. Αν και οι δύο γονείς είναι δικαιούχοι, λαμβάνουν από κοινού την άδεια, η διάρκεια της οποίας και για τους δύο δεν μπορεί να υπερβεί τον αριθμό των ημερών, όπως καθορίζεται στην προηγούμενη παράγραφο.  Στην περίπτωση αυτή για τη χορήγηση της άδειας, ο γονέας εκπαιδευτικός πρέπει να υποβάλει κάθε φορά στο σχολείο του σχετική αίτηση, δηλώνοντας υπεύθυνα, πόσες ημέρες  της δικαιούμενης από κοινού άδειας έχει κάνει ήδη χρήση  ο άλλος γονέας  στην υπηρεσία που εργάζεται. Η άδεια χορηγείται στο γονέα εκπαιδευτικό, ανεξάρτητα αν ο άλλος γονέας δεν εργάζεται.
Ο συνολικός χρόνος της άδειας δεν εξαντλείται υποχρεωτικά. Τυχόν υπόλοιπο άδειας που δεν έχει ληφθεί δεν μεταφέρεται στο επόμενο έτος, ούτε καταβάλλεται αποζημίωση στον εκπαιδευτικό.          

Για τη χορήγηση της άδειας αυτής θα πρέπει  ο γονέας εκπαιδευτικός να υποβάλει αίτηση στο Σχολείο που υπηρετεί οργανικά ή με απόσπαση, προκειμένου να χορηγηθεί η άδεια από τον αρμόδιο Διευθυντή του  Σχολείου. Η αίτηση αυτή υποβάλλεται εντός επτά (7) ημερών από την απουσία του. Ειδικότερα, οι Διευθυντές Σχολείων, έχουν αρμοδιότητα να χορηγούν την ανωτέρω άδεια στους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας της οποίας προΐστανται, ενημερώνοντας αμελλητί τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Εγκύκλιος για άδεια ασθένειας ανήλικων τέκνων

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Συγκρότηση Υπηρεσιακών Συμβουλίων

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ξενοφώντος 15Α |10551 Αθήνα

21.01.2017

Συγκροτήσεις Υπηρεσιακών Συμβουλίων
Ορισμός μελών με μοναδικό στόχο τον έλεγχο των Συμβουλίων

Μια νέα, ιδιότυπη νομενκλατούρα δημιουργείται τα δύο τελευταία χρόνια στο χώρο της εκπαίδευσης. Είναι αυτή των ορισμένων μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων με ελάχιστα ή ανύπαρκτα τυπικά (και ουσιαστικά) προσόντα, τα οποία, με αποφάσεις των διορισμένων από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης αναλαμβάνουν ρόλο στη διοικητική ιεραρχία της εκπαίδευσης. Η στόχευση των κυβερνώντων είναι ξεκάθαρη: ο έλεγχος των Υπηρεσιακών Συμβουλίων που θα λειτουργήσουν και ως συμβούλια επιλογής στελεχών στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς, που, υποτίθεται,  ευαγγελίζονταν ένα διαφορετικό ήθος και πρέσβευε την αξιοκρατία φανερώνει μέρα με τη μέρα τις αυταρχικές και αναξιοκρατικές πρακτικές της. Αθόρυβα και συστηματικά, με διαδικασίες πίσω από «κλειστές πόρτες», αριστεροί εκλεκτοί, φίλα προσκείμενοι στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συνοδοιπόροι στο παρελθόν με τους, τότε, «αγωνιστές – συνδικαλιστές», οι οποίοι κατήγγειλαν με το παραμικρό τους πάντες και τα πάντα στρεφόμενοι κατά συναδέλφων που κατείχαν διοικητικές θέσεις «στολίζοντάς» τους με διάφορα επίθετα όπως «δοτοί» κι «εγκάθετοι», τώρα καταλαμβάνουν τις θέσεις αυτές χωρίς ίχνος συνδικαλιστικής συνέπειας. Τώρα όμως δεν είναι ούτε «δοτοί» ούτε «εγκάθετοι»! Απλά αναλαμβάνουν το ρόλο του εντολοδόχου στο πλευρό της διοίκησης της εκπαίδευσης.
Τα ερωτήματα που γεννιούνται τόσο από μία απλή ανάγνωση της συγκρότησης των  Υπηρεσιακών Συμβουλίων όσο και από ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι αμείλικτα, αν και ρητορικά…
·      Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. όλα ή σχεδόν όλα τα διορισμένα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια των Εκπαιδευτικών Ριζοσπαστικής Αριστεράς (Ε.Ρ.Α.), η οποία, ως γνωστόν, είναι φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ;
·      Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι διορίστηκε αντιπρόεδρος σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. εκπαιδευτικός, χωρίς προσόντα και με μηδενική διοικητική εμπειρία, αλλά προσκείμενος στην κυβέρνηση, τη στιγμή που για την ίδια θέση υπήρχαν αιτήσεις από συναδέλφους κατόχους  μεταπτυχιακών και διδακτορικών τίτλων με τεράστια διοικητική εμπειρία;
·      Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι ακόμα και για την κάλυψη της ποσόστωσης υπέρ των γυναικών δεν προτιμήθηκε συνάδελφος κάτοχος διδακτορικού τίτλου;
·      Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν διορίστηκαν άτομα με μεγαλύτερη διοικητική εμπειρία απλά και μόνο γιατί είχαν συνδικαλιστική δράση με άλλη παράταξη;
·      Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι διορίστηκε τακτικό μέλος συνάδελφος με μηδενική εμπειρία και, ταυτόχρονα, αποκλείστηκε ο αρχαιότερος διευθυντής;
Από τα σταχυολογημένα αυτά παραδείγματα ένα είναι το συμπέρασμα: χωρίς να τηρούν ούτε καν τα προσχήματα, αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι κυρίαρχο και μοναδικό μέλημά τους είναι ο απόλυτος έλεγχος του διοικητικού μηχανισμού και η «άλωση» των υπηρεσιακών συμβουλίων και των συμβουλίων επιλογής στελεχών προκειμένου στις επικείμενες διαδικασίες να τοποθετηθούν στελέχη «αρεστά» στην κυβέρνηση ακόμη κι αν δεν έχουν κανένα απολύτως προσόν!
Περιφρονούν τον εκπαιδευτικό κόσμο, υποτιμούν τη νοημοσύνη του, απαξιώνουν κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας και αξιοκρατίας στοχεύοντας στον ασφυκτικό και κομματικό έλεγχο της διοικητικής ιεραρχίας στην εκπαίδευση.
Η κυβέρνηση κατάφερε για πολλοστή φορά να δώσει το στίγμα της.
Η σκληρή παραταξιακή λογική και ο κομματισμός στην εκπαιδευτική ιεραρχία αποτελούν ξεκάθαρη και σαφή επιλογή της κυβέρνησης που με την αντιεκπαιδευτική της πολιτική οδήγησε χιλιάδες αναπληρωτές στην ανεργία, συρρίκνωσε το ολοήμερο δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, υποβάθμισε τη δημόσια εκπαίδευση και «κλείνει το μάτι» για την υπαγωγή των σχολείων στους Δήμους μέσω των ΚΔΑΠ.
Ως Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καταγγέλουμε τη διαδικασία και καταδικάζουμε τη λογική αυτή και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι σε όλους αυτούς τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις θα μας βρουν απέναντι.

Από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. 

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Τα σχολεία αύριο Παρασκευή 20/1/17

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων α) στις 19 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Πέμπτη στο Εσπερινό Γυμνάσιο, Εσπερινό Λύκειο και 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Ορεστιάδας και β) στις 20 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών (πλην των Εσπερινών για τα οποία θα ληφθεί απόφαση στις 20/1/2017 και ώρα 14.00).

Με ανάλογες αποφάσεις των Δημάρχων:

  • Στο Δήμο Διδυμοτείχου KΛΕΙΣΤΑ.
  • Στο Δήμο Σουφλίου ΚΛΕΙΣΤΑ.
  • Στη Δημοτική Ενότητα Φερών του Δήμου Αλεξανδρούπολης ΚΛΕΙΣΤΑ. 
  • Στο Δήμο Σαμοθράκης ΚΛΕΙΣΤΑ.

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Δόθηκε στους Δήμους η Α΄κατανομή για λειτουργικές δαπάνες των σχολείων

Α΄ Κατανομή ποσού 25.000.000,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους
έτους 2017, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών
των σχολείων τους.

Κατανέμονται, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο
Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων»,
συνολικό ποσό ύψους 25.000.000,00 € σε όλους τους Δήμους της Χώρας, προς κάλυψη
λειτουργικών αναγκών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
χωρικής αρμοδιότητάς τους,

Οι Δήμοι του Έβρου λαμβάνουν:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   202.630,00
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ               54.380,00
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ                  109.760,00
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ                 10.150,00

Α΄ δόση 2017 για λειτουργικές δαπάνες σχολείων

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Προσλήψεις αναπληρωτών ειδικοτήτων. Ποιοι προσλαμβάνονται στον Έβρο.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2016-17 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 133 εκπ/κοί πλήρους και μειωμένου ωραρίου των κλάδων ΠΕ05-Γαλλικής Γλώσσας, ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας, ΠΕ07-Γερμανικής Γλώσσας, ΠΕ08-Καλλιτεχνικών Μαθημάτων, ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής ΠΕ16.01-Μουσικής, ΠΕ19/20-Πληροφορικής και ΠΕ32-Θεατρικών Σπουδών της Α/θμιας Εκπ/σης για τη στελέχωση των Ενιαίου Τύπου Δ.Σ. με πιστώσεις ΕΣΠΑ [Πράξη: «Ενιαίου Τύπου Δημοτικό Σχολείο» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020»] και 3 εκπ/κοι μειωμένου ωραρίου των κλάδων ΠΕ06-Αγγλικής Γλώσσας και ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής της Α/θμιας Εκπ/σης για τη στελέχωση των Δ.Σ. με πιστώσεις Τακτικού Προϋπολογισμού.

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 18 έως και την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017.

Στον Έβρο προσλαμβάνονται 2 εκπ/κοί ΠΕ06 (ο 1 μειωμένου ωραρίου), 3 ΠΕ08 (ο 1 μειωμένου ωραρίου), 3 ΠΕ11, 2 ΠΕ19/20 και 2 ΠΕ32.

ΑΑ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Τύπος Πρόσληψης
1
ΧΟΥΤΖΙΔΟΥ
ΜΑΡΘΑ
ΠΕ06
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΜΠΕΝΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ
ΠΕ06
Εβρος - Μειωμένου Ωραρίου
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη







1
ΝΙΣΚΑ
ΕΛΕΝΗ
ΠΕ08
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΜΗΛΙΩΤΗ
ΜΑΡΙΑ
ΠΕ08
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
3
ΔΟΥΛΙΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ
ΠΕ08
Εβρος - Μειωμένου Ωραρίου
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη







1
ΠΑΡΟΓΛΟΥ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΕ11
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΠΕ11
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
3
ΛΑΦΤΣΗ
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
ΠΕ11
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη







1
ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΣ
ΜΙΧΑΗΛ
ΠΕ19
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Αναβάθμιση σε πλήρες
2
ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕ20
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη







1
ΜΑΡΗ
ΑΝΝΑ
ΠΕ32
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΗΓΗ
ΠΕ32
Εβρος
Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη

2017-01-17 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ 

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ70 & ΠΕ60. Ποιοι προσλαμβάνονται στον Έβρο.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι για το σχολικό έτος 2016-17 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 166 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 38 εκπ/κοι του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για τη στελέχωση των σχολικών μονάδων της Π/θμιας Εκπ/σης με πιστώσεις τακτικού προϋπολογισμού και με πιστώσεις ΕΣΠΑ [Πράξεις: «Ενιαίου Τύπου Δημοτικό Σχολείο» και «Ενίσχυση Προσχολικής Εκπαίδευσης» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020».]

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 16 έως και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.

Στον Έβρο προσλαμβάνονται 2 εκπ/κοί ΠΕ60 και 3 εκπ/κοί ΠΕ70


Α/Α
ΠΙΣΤΩΣΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΚΛΑΔΟΣ
Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Τύπος Πρόσληψης
1
ΕΣΠΑ
ΚΑΡΑΛΗ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΠΕ60
 Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΕΣΠΑ
ΜΑΤΑΡΑΓΓΑ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕ60
 Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη







1
ΕΣΠΑ
ΙΜΠΡΑΜ
ΣΕΝΟΥΡ
ΠΕ70
 Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
2
ΕΣΠΑ
ΚΑΡΑΜΠΟΓΑ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΠΕ70
 Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη
3
ΕΣΠΑ
ΜΠΡΑΖΟΥΚΑΚΗ
ΣΟΦΙΑ
ΠΕ70
 Π.Ε. ΕΒΡΟΥ
Νέα Πρόσληψη

2017-01-13 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΕ60 & ΠΕ70