Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συγκρότηση ΠΥΣΠΕ Έβρου

Στις 29 Ιανουαρίου 2015 συγκροτήθηκε με απόφαση του Περιφερειακού Δ/ντή Πρωτ/θμιας & Δευτ/θμιας Εκπ/σης Αν. Μακεδονίας & Θράκης το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Έβρου ως εξής:

Πρόεδρος: Κεχαγιά – Φανού Θεσσαλία, Διευθύντρια της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, με αναπληρώτριά της την Χρυσοχόου – Χατζηιωακείμ Αναστασία, Διευθύντρια του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.
Αντιπρόεδρος: Γρουνίδης Μιχαήλ, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Νέας Βύσσας, με αναπληρώτριά του την Γκοντσίδου Βασιλική, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Μαΐστρου. Μέλη: Κεραμάρης Κωνσταντίνος, Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αντωνιάδη Δημήτριο, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σουφλίου.
Νικολαΐδης Νικόλαος, ως τακτικό αιρετό μέλος με αναπληρώτριά του την Μπεχτσούδη Αγγελική. Χαριτάκης Φώτιος ως τακτικό αιρετό μέλος, με αναπληρώτριά του την Νίκου Διαμάντω.

Στις περιπτώσεις που το συμβούλιο εξετάζει θέματα υπηρεσιακής κατάστασης α) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στη δημόσια εκπαίδευση με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου εκτός των προσωρινών αναπληρωτών και β) των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στις σχολικές μονάδες της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αντί των αιρετών εκπροσώπων των δημόσιων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό οι κάτωθι εκπρόσωποι της Ο.Ι.Ε.Λ.Ε:
Κουρουτός Μιχάλης, καθηγητής κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του το Βουρκούδη Απόστολο, καθηγητή κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης».
Σελέκος Δημήτριος, καθηγητής κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα εκπαιδευτήρια «ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ» ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κιοσσέ Χρήστο, καθηγητή κλάδου ΠΕ70, που υπηρετεί στα «Πρότυπα Εκπαιδευτήρια».

Στις περιπτώσεις που το συμβούλιο ασκεί αρμοδιότητες γνωμοδοτικού συμβουλίου για τα θέματα των ιδιωτικών σχολείων μετέχουν σε αυτό αντί των εκ δημοσίων εκπαιδευτικών αιρετών μελών, οι κάτωθι εκπρόσωποι:
1. Λίτσας Σταύρος, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή του τον Κεφαλά Δημήτριο.
2. Λεγγέτση Κυριακή, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή της τον Γκροζούδη Χρήστο.

Για τις περιπτώσεις της παρ. 11 του άρθ. 63 του Ν. 4310/2014 (ΦΕΚ 258/τ.Α΄/08-12-2014), ως μέλη του υπηρεσιακού συμβουλίου με θητεία η οποία θα διαρκέσει έως την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών του μειονοτικού προγράμματος των μειονοτικών σχολείων στα υπηρεσιακά συμβούλια, κατά τα οριζόμενα στην παρ. 7 του άρθ. 68 του Ν. 4310/2014, ορίζονται οι εξής:
Μπεκήρ Νετζμετήν του Οσμάν ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Μπίμπαση Αμέτ του Μεμέτ.
Μπερμπάτ Μπιλιάλ του Αχμέτ ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Κιρταλή Αζίζ του Χακή. Ως Γραμματέας του Π.Υ.Σ.Π.Ε Έβρου ορίζεται, ο Ουζούνης Δημήτριος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ70, με αναπληρώτριά του τη Γκοτζαμάνη Παρασκευή, διοικητική υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 της Διεύθυνσης Π/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: