Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, πρώτος και καλύτερος

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει πλέον στην Α2 ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, καθώς οι «πράσινοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο Έβρο να επικρατήσουν με 3-0 (25-21, 25-19, 25-23) της ΧΑΝΘ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και να συνεχίσουν το αήττητο σερί τους…

Την ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο το αήττητο σερί του στο φετινό πρωτάθλημα και με το 6x6 να βρεθεί μόνος πρώτος στην βαθμολογία, είχε ο Αθλητικός Όμιλος στην αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ.

Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αρκετά μεγάλη στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής και οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύθηκαν να πάρουν το τρίποντο και πλέον να κοιτάζουν το επόμενο Σαββατοκύριακο που αποτελεί κομβικής σημασίας για τη συνέχεια.
Οι «πράσινοι» σε έναν ακόμη αγώνα διαθέτοντας καλό σερβίς και αποτελεσματικές επιθέσεις εξασφάλιζαν διαφορά ασφαλείας από την αρχή του κάθε σετ, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Τσακμάκης να έχει την ευκαιρία να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει της επόμενης αγωνιστικής χρησιμοποιώντας και τους Λαχτάρα, Νένογλου, Κοφίδη.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι οι φίλαθλοι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έδωσαν βροντερό παρόν στο γήπεδο δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα και στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες για τη νίκη τους δίνοντάς τους κουράγιο για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη.
ΑΟΟ (Π. Τσακμάκης) : Καψαλιάρης, Γραμματικόπουλος, Κεμανετζής, Αρχοντίδης, Βλασακίδης, Κουλαξίδης, Κωνσταντινίδης (λ), Λαχτάρας, Χουσίδης, Προδρομίδης, Νένογλου, Κοφίδη.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΗΣ (Προπ. ΑΟΟ) : «Παρά τη νίκη, πραγματοποιήσαμε μια μέτρια εμφάνιση και σε αυτό ίσως να επηρέασαν και οι αλλαγές που έγιναν στο παιχνίδι. Η διαφορά δυναμικότητας με την ΧΑΝΘ μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε και τους νεότερους παίκτες της ομάδας και έτσι φροντίσαμε να κάνουμε συντήρηση δυνάμεων για τη συνέχεια και τις αναμετρήσεις της Θεσσαλονίκης σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».
ΠΗΓΗ: http://www.sferikos.gr 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι ωραίος που είναι ο αθλιτισμός