Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Εγκύκλιοι αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης 2016-17

Το ΥΠΠΕΘ εξέδωσε τις εγκυκλίους αποσπάσεων εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ, ΣΜΕΑΕ και ΕΕΕΕΚ, ΚΕΔΔΥ, Μουσικά, Καλλιτεχνικά και Εκκλησιαστικά Σχολεία και σε φορείς του ΥΠΠΕΘ για το έτος 2016-17.

Οι εγκύκλιοι εκδόθηκαν πριν από τις μεταθέσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για λόγους που δεν είναι εξηγήσιμοι. Εκτός αν δεν θεωρεί το υπουργείο μας ότι πρέπει να εξηγούνται κάποια πράγματα. Τον προηγούμενο χρόνο έγινε το ίδιο για τις ειδικότητες. Φέτος για όλους. Είναι φανερό ότι δεν ξέρουν πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία του χρόνου, δεν μπορούν να κάνουν προγραμματισμό και συνακόλουθα δεν μπορούν να καταλήξουν στις ανάγκες για μεταθέσεις.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται: από 21-04-2016 μέχρι 12-05-2016
Από το τρέχον σχολικό έτος, οι αιτήσεις απόσπασης θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΟΠΣΥΔ). 
Πριν την πρώτη υποβολή αίτησης απόσπασης, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να εγγραφούν στο ΟΠΣΥΔ, ώστε να αποκτήσουν όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. 
Οδηγίες για την εγγραφή και για την ηλεκτρονική υποβολή αίτησης απόσπασης περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης στη διεύθυνση https://opsyd.sch.gr
    
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ 2016-17

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ ΣΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΠΕΘ 2016-17

Δεν υπάρχουν σχόλια: