Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Σκίζουμε !!! Πρωτιά στον Πληθωρισμό ...

Στην Ελλάδα καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό του ετήσιου εναρμονισμένου πληθωρισμού στην ευρωζώνη και στην ΕΕ.

Στο 1,6% αυξήθηκε το ετήσιο ποσοστό του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη το Μάιο, από 1,5% που ήταν τον Απρίλιο, σύμφωνα με την Eurostat , στην χώρα μας η εμπνευσμένη πολιτική του λαοπρόβλητου ηγέτη μας κατάφερε να μας δώσει και πάλι την πρωτιά με 5,3%, αφήνοντας δεύτερη την Ουγγαρία με 4,9% και τρίτη και καταϊδρωμένη την Ρουμανία με 4,4%.

Οι χειρότεροι είναι στην Ιρλανδία που σημείωσαν αρνητικό πληθωρισμό -1,9%...

Αν νομίζουν στην Ουγγαρία πως τον επόμενο μήνα θα μας νικήσουν θα γελαστούν ΞΑΝΑ αφού η λατρεμένη μας κυβέρνηση αυξάνει τον ΦΠΑ από πρώτη Ιουλίου στο 23% και σιγουρεύει άλλο ένα άλμα προς τα πάνω του πληθωρισμού....

Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...
ΠΗΓΗ:http://antilogos-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.