Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Μήπως το ζητούμενο είναι η σοβαρότητα;

Ένα κόμμα που ζητούσε εκλογές πριν τα Χριστούγεννα, τις προσδιόριζε για τις 19 Φεβρουαρίου, μας ενημερώνει ότι θα γίνουν μετά το Πάσχα (μετά το Πάσχα είναι και τα Χριστούγεννα), αλλά τώρα μόλις, από 13 έως 15 Μαρτίου, ζητάει δήλωση ενδιαφέροντος για στελέχωση των ψηφοδελτίων, τα οποία εν πολλοίς στελεχώθηκαν σύμφωνα με ανακοινώσεις των ίδιων των εν δυνάμει υποψηφίων, πόση σοβαρότητα εκπέμπει και πόση εμπιστοσύνη εμπνέει;
Το σχόλιό μου είναι με πόνο, αφού είμαι μέλος αυτού του κόμματος πολλά πολλά χρόνια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως Νικο η ΝΔ ηταν ειναι και θα παραμεινει ενα κομμα χωρις ΑΞΙΕΣ ,χωρις ΑΡΧΕΣ, χωρις ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ προς τους αγωνιστες της.
ειναι ενα κομμα γεματο με ΕΡΠΕΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ που το μονο που τους νοιαζει ειναι η εξουσια και η επανεκλογη τους .
κριμα που ουτε αυτες τις δυσκολες ωρες που περναει η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, εξαιτιας τους, δεν διδαχθηκαν τιποτα και μαλιστα θελουν αυτοδυναμια για να ζησουν την απολυτη εξουσια.
πιστευω ο ΛΑΟΣ, τον οποιο δεν εμπιστευομαι, να τους δωσει το μαθημα που τους αξιζει, αυτους και ολους οσους τον χρησιμοποιησαν μονο για να ικανοποιησουν τις προσωπικες φιλοδοξιες τους.