Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΦΩΤΙΟΥ μας ενημερώνει

Συνεδριάζει την Τρίτη 14 Απριλίου 2009, στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ορεστιάδας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε 11 θέματα ημερήσιας διάταξης.
Θέματα ημέρησιας διάταξης:
Έναρξη λειτουργίας νέων δημοτικών κοιμητηρίων Ορεστιάδας.
Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού και τροποποίηση τεχνικού προγράμματος οικονομικού έτους 2009.
Έγκριση πρόσληψης οχτώ εργατών καθαριότητας για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών,δίμηνης χρονικής διάρκειας μέσα σε συνολικό χρονικό διάστημα 12 μηνών.
Έγκριση υποβολής πρότασης Δήμου Ορεστιάδας στο Επιχειρησακό πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ με τίτλο: "Γεωγραφικό πληροφοριακό σύστημα διαχείρισης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και προστασίας για το Δήμο Ορεστιάδας" και προϋπολογισμό 361.711,45 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση υποβολής πρότασης Δήμου Ορεστιάδας στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ με τίτλο: "Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό σύστημα υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας Δήμου Ορεστιάδας" και προϋπολογισμό 387.642,50 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση υποβολής πρότασης Δήμου Ορεστιάδας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ με τίτλο: " Υλοποίηση πλατφόρμας ψηφιακής ενημέρωσης και ηλεκτρονικής δημοκρατίας στο Δήμο Ορεστιάδας" και προϋπολογισμού 471.013,90 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση υποβολής πρότασης Δήμου Ορεστιάδας στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ με τίτλο: " Τεκμηρίωση, ψηφιοποίηση και διαχείριση περιεχομένου με ανάπτυξη διαδικτυακής πύλης καταλογογράφησης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Δήμου Ορεστιάδας" και προϋπολογισμού 463.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση υποβολής πρότασης Δήμου Ορεστιάδας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ με τίτλο: "Ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα Μουσειακής Ξενάγησης για το Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας" και προϋπολογισμού 256.504,50 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Μορφωτικού Συλλόγου Λαογραφικού Μουσείου Ορεστιάδας και Περιφέρειας και Δήμου Ορεστιάδας για την υλοποίηση του έργου: "Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Μουσειακής Ξενάγησης για το Λαογραφικό Μουσείο Ορεστιάδας" με προϋπολογισμό 256.504,50 ευρώ με Φ.Π.Α. στο πλαίσιο του Ε.Π. ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ.
Έγκριση υποβολής πρότασης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ Μέτρο 4.2 πρόσκληση 195 με τίτλο: "Επέκταση Μητροπολιτικού Δικτύου Οπτικών Ινών (ΜΑΝ) Δήμου Ορεστιάδας" με προϋπολογισμό 373.513,80 ευρώ με Φ.Π.Α.
Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης με αυτεπιστασία του έργου: "ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΕΤΟΥΣ 2009" συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ με Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: