Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Υποψηφιότητα για το Δήμο Ορεστιάδας

Εκδήλωσα την πρόθεση για διεκδίκηση ανάληψης της ευθύνης του νέου Δήμου Ορεστιάδας καταθέτοντας, κατ' αρχήν, το ενδιαφέρον μου στον πολιτικό χώρο που κινούμαι και μέσα από τον οποίο μετέχω, με την ψήφο των συμπολιτών μου, στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και εν συνεχεία απευθυνόμενος και στην κοινωνία.

Η περίοδος που ξεκινάει με τις ρυθμίσεις του Προγράμματος "Καλλικράτης" είναι πολύ κρίσιμη για την πόλη μας, αφού θα πρέπει ο Δήμος, πέρα από την ανταπόκριση στις αυτονόητες υποχρεώσεις του προς τους δημότες, να ενσωματώσει τις αλλαγές και να οργανωθεί κατά τρόπο που θα τον καθιστά έτοιμο σε σύντομο χρονικό διάστημα να διεκδικεί. Τη στασιμότητα και τις υποχωρήσεις πρέπει να διαδεχθεί η πρόοδος με μελετημένες, στοχευμένες δράσεις.

Η εμφάνιση σημαντικού αριθμού υποψηφιοτήτων δείχνει το ενδιαφέρον για προσφορά, όπως πιστεύω να προσεγγίζουν το θέμα όλοι. Διαβλέποντας, όμως, τον κίνδυνο να οδηγηθεί η παράταξη κατακερματισμένη στις εκλογές και προκειμένου να συμβάλλω στην εξέλιξη του θέματος, αποσύρομαι από τη διεκδίκηση.

Ως ενεργός πολίτης θα παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο Δήμο και θα εκφέρω άποψη πάντα με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής και τη διασφάλιση προοπτικής για τον τόπο.

Ευχαριστώ το Δήμαρχο Κυπρίνου κ. Στράντζελη Μιχαήλ για τη δημόσια στήριξη της προσπάθειας αλλά και όλους όσους δήλωσαν επιθυμία συμμετοχής ή εκφράστηκαν θετικά. Είναι βέβαιο ότι θα ξανανταμώσουμε σε κοινούς αγώνες για την πόλη μας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα! Κάποιοι πίστεψαν ότι είσαι διαφορετικός!
Όταν βάζεις όμως και εσύ το κόμμα πάνω από το Δήμο! Άστα - βράστα!