Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

17η Συνάντηση Νέων «Άρδας 2011»

Πρόγραμμα

Τετάρτη 27/7/11
ΑΤΜΑ
Φοίβος Δεληβοριάς
Ελένη Πασπαλά


Πέμπτη 28/7/11
Κωστής Μαραβέγιας
Πάνος Μουζουράκης





Παρασκευή 29/7/11
Νατάσσα Μποφίλιου
Διονύσης Σαββόπουλος




Σάββατο 30/7/11
Υπόγεια Ρεύματα
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος,
Ζήνα Αρβανιτίδη
Γιάννης Γιοκαρίνης & Παράξενες Μέρες



Κυριακή 31/7/11
Κόκκινα Χαλιά & Νεύμα
Χρήστος Δάντης & Ραλλία Χρηστίδου
Ζαφείρης Πασιαλής (λαϊκό πρόγραμμα)

Τοποθεσία

Το χωριό Καστανιές βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του Νομού Έβρου, λίγα χιλιόμετρα μετά την Ορεστιάδα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Η Αλεξανδρούπολη απέχει 135 km και η Θεσσαλονίκη 430 km. Αναμφισβήτητα η επίσκεψή σας στον Άρδα μπορεί να γίνει ένα ταξίδι αναμνήσεων με όποιο τρόπο κι αν επιλέξετε να ταξιδέψετε.

To festival φιλοξενείται σε ένα υπέροχο τοπίο με πλούσια βλάστηση, γύρω από τις όχθες του ποταμού Άρδα, λίγα μέτρα από το χωριό Καστανιές. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αξιόλογες μουσικές εκδηλώσεις και να συμμετάσχει σε άλλες παράλληλες, οι οποίες διοργανώνονται στη διάρκεια κάθε ημέρας.

Η κατασκήνωση βρίσκεται στην τοποθεσία που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις. Κάτω από δέντρα και δίπλα στον ποταμό Άρδα, σε έκταση 1,5 χιλιομέτρου, ο επισκέπτης μπορεί να κατασκηνώσει με σκηνή ή τροχόσπιτο. Στην τιμή της ημερήσιας εισόδου συμπεριλαμβάνεται η διαμονή.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στον ποταμό Άρδα βρίσκεται η κεντρική μουσική σκηνή και περίπτερα ενημέρωσης διαφόρων φορέων, κυβερνητικών και μη. Η στάθμη των νερών του ποταμού κατά τη θερινή περίοδο επιτρέπει τη δημιουργία δεύτερης μουσικής σκηνής πάνω στις φυσικές αμμονησίδες, όπου εμφανίζονται νέοι καλλιτέχνες. Στο γύρω χώρο υπάρχουν γήπεδα Water & Beach Volley και ποδοσφαίρου 5x5, χώρος τοξοβολίας, καθώς και η δυνατότητα κωπηλασίας, ψαρέματος και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τις εισόδους του φεστιβάλ. Παραπλεύρως, έχει δημιουργηθεί η πίστα moto cross, όπου παρουσιάζονται κάθε χρόνο θεαματικοί αγώνες.

Πληροφορίες για την περιοχή, την πρόσβαση, άλλες δραστηριότητες στη συνάντηση, κ.ά. στη σελίδα http://www.ardas.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: