Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Φιλανθρωπική εκδήλωση του ΓΣ ΕΝΩΣΗ Οινόης

Ο Σύλλογός μας πρόκειται να διοργανώσει Ημέρα Αγάπης το Σάββατο 11 Ιουνίου 2011 στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας με τη συμμετοχή των χορευτικών τοπικών συλλόγων με σκοπό να βοηθήσουμε παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας.

Από το πρωί θα υπάρχει στο χώρο κινητή μονάδα αιμοδοσίας για προσφορά αίματος με το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου να δίνουν το παράδειγμα. Θα παραχωρηθούν δωρεάν συνδρομές από φροντιστήρια ελληνικών, ξένων γλωσσών και γυμναστήρια της περιοχής για φοίτηση και άθληση παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για τις δραστηριότητες αυτές. Στην πλατεία θα υπάρχουν περίπτερα για να προσφέρουμε δωρεάν αναψυκτικά και κρεατικά που θα παρασκευάζουμε.

Θα συγκεντρωθούν σε δύο κουμπαράδες τα ποσά που θα διαθέσουν εθελοντικά οι παρευρισκόμενοι καθώς και τρόφιμα και ρούχα για να δοθούν στους 50 συμπολίτες μας που σιτίζονται στην εκκλησία των Αγ. Θεοδώρων και σε οικογένειες που έχουν ανάγκη των ενοριών Σαγήνης, Οινόης και άλλων της περιοχής.

Την πρωτοβουλία μας στηρίζει ο Μητροπολίτης Διδ/χου, Ορεστιάδας & Σουφλίου κ. Δαμασκηνός. Ο Δήμος Ορεστιάδας ως υποστηρικτής θα διαθέσει το χώρο, τα περίπτερα, καρέκλες & τραπέζια, τη μουσική και το λεωφορείο για τη μετακίνηση των συλλόγων που θα συμμετάσχουν.

Ο Σύλλογός μας θα κινητοποιήσει τους χορηγούς του κι ευελπιστούμε ότι ο σκοπός θα ευαισθητοποιήσει κι άλλους συνανθρώπους μας, ιδρύματα, επιχειρήσεις και όποιον άλλον θα μπορούσε και θα ήθελε να συνεισφέρει.

Η ανέχεια, η πείνα, η έλλειψη βασικών αγαθών δυστυχώς και στην εποχή μας δεν είναι μια θεωρητική κοινωνιολογική προσέγγιση, αλλά πραγματικότητα που συναντούμε καθημερινά δίπλα μας. Θα ήταν εγκληματικό να αδιαφορήσουμε. Η προσφορά όλων μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη.

Αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία για την Ημέρα Αγάπης και σας καλούμε να συμμετάσχετε με όποιο τρόπο θεωρείτε καλύτερο.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας

Χρήστος Βοσνακίδης     Αναστάσιος Τσολακίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: