Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Εσωκομματικές Εκλογές ΝΔ στον Έβρο

Ν.Δ. ΝΟΔΕ Έβρου - Ενημέρωση

Την Κυριακή 30 Μαΐου θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη του νέου αιρετού Προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε., καθώς και των νέων αιρετών Προέδρων και Μελών των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.
Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει στις 10:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7:00 το απόγευμα και δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όλα τα μέλη του κόμματος που έχουν εγγραφεί μέχρι τις 28 Απριλίου 2010.
Σε κάθε εκλογικό τμήμα θα υπάρχουν δύο κάλπες και δύο ψηφοδέλτια.

Στη μία κάλπη οι ψηφοφόροι θα ρίχνουν ένα ψηφοδέλτιο γαλάζιου χρώματος, που θα αφορά στην εκλογή Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε. και στο οποίο μπορούν να βάλουν ένα σταυρό προτίμησης, και στην δεύτερη κάλπη θα ρίχνουν ένα ψηφοδέλτιο λευκού χρώματος, που θα αφορά στην εκλογή του Προέδρου και των μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, στο οποίο οι ψηφοφόροι μπορούν να βάλουν ένα σταυρό προτίμησης για την εκλογή Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο και μέχρι τρεις σταυρούς προτίμησης για την εκλογή των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο.

Η ΝΟ.Δ.Ε. Έβρου καλεί όλα τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν μαζικά στις δημοκρατικές εσωκομματικές διαδικασίες. Η συμμετοχή όλων είναι και αναγκαία και καθοριστική για την παράταξη.

Τα Εκλογικά Κέντρα στο Νομό Έβρου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Ξενοδοχείο «CLASSICAL EGNATIA GRAND»
ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ: Δημοτικό Θέατρο
ΔΙΚΑΙΑ: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Τριγώνου
ΚΥΠΡΙΝΟΣ: Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Κυπρίνου
ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ: Πνευματικό Κέντρο
ΝΕΑ ΒΥΣΣΑ: Πνευματικό Κέντρο
ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Εργατικό Κέντρο
ΛΑΒΑΡΑ: ΚΕΠ Δήμου Ορφέα
ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ: Ξενοδοχείο «NIKI BEACH» - Καμαριώτισσα
ΣΟΥΦΛΙ: Δημοτικό Θέατρο
ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΗ: Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Άνθεια
ΤΥΧΕΡΟ: Πολύκεντρο Δήμου Τυχερού
ΦΕΡΕΣ: Γραφεία Τοπικής Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: