Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου του Έβρου

Με πραγματικά εντυπωσιακή συμμετοχή των πολιτών του Έβρου πραγματοποιήθηκαν χτες, Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ανεξάρτητου Συνδυασμού «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στην Αλεξανδρούπολη, στην Παραλιακή Λεωφόρο.

Το όραμά τους για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το πρόγραμμα του Συνδυασμού παρουσίασαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος ΠΑΥΛΙΔΗΣ και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ.

Ο κ. Παυλίδης εστίασε στα μεγάλα έργα υποδομής που η καθυστέρηση της ολοκλήρωσής τους δημιουργεί ανυπέρβλητα αναχώματα στην Ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια που δημιουργεί η ανεξέλεγκτη είσοδος και διακίνηση λαθρομεταναστών στην περιοχή.

Ο κ. Πέτροβιτς αναφέρθηκε στις δυνατότητες του Νομού και την προσπάθεια που γίνεται νέοι άνθρωποι χωρίς παρωπίδες και εξαρτήσεις να δημιουργήσουν μία νέα πραγματικότητα που θα φέρει τον Έβρο στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, πρωταγωνιστή της ανάπτυξης.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όλα τα μέλη του Συνδυασμού, άνθρωποι με διαδρομή και εμπειρία στον επαγγελματικό στίβο, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και νέοι με διάθεση και δύναμη προσφοράς.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε αγιασμός του χώρου, ενώ παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Μιχελής, ο επίτιμος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Δαστερίδης, η δήμαρχος Σουφλίου, κα. Κακαλή, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Λαμπάκης, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων κ.α.
ΠΗΓΗ:http://www.periferiaki-anagennisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: