Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

112 τρόποι εισόδου ναρκωτικών στις φυλακές Κομοτηνής

Πάνω από 112 τρόπους εισαγωγής ναρκωτικών στις φυλακές Κομοτηνής έχει καταγράψει ο διευθυντής των φυλακών Κων. Καμπάνταης και θα άξιζε όλο αυτό το υλικό που διαθέτει να αποτελέσει ολόκληρη πραγματεία σε ειδικούς επιστήμονες και γιατί όχι μια πρωτότυπη έκδοση.
Ναρκωτικά σε πάτους παπουτσιών, σε ζώνες, σε τρόφιμα, σε ψωμί, με ρίψη στον αυλόγυρο σε συσκευασίες, αλλά περισσότερο με κατάποση μέσα σε δεμένα ερμητικά προφυλακτικά που βγαίνουν με καθαρτικό ή και κρυμμένα σε απόκρυφα σημεία του σώματος, σε νοτισμένα εικονίσματα, σε χαρτοπετσέτες και δεκάδες άλλους τρόπους.
Οι φύλακες έχουν γνώση και καθημερινά εμπλουτίζουν τις εμπειρίες τους με μεθόδους που σκαρφίζονται με ευρηματικότητα οι διψασμένοι χρήστες κάνοντας το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον να προσπαθεί να τους «βοηθήσει» με κάθε τρόπο. Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου
ΠΗΓΗ:http://www.xronos.gr/detail.php?ID=52372

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ που καλό είναι να αναγνώσουν οι φίλοι συμπολίτες που τοποθετούνται θετικά στην ιδέα δημιουργίας σωφρονιστικού καταστήματος στην πόλη της Ορεστιάδας. Βεβαίως η διακίνηση των ναρκωτικών στα ιδρύματα αυτά δεν είναι πρωτάκουστη είδηση ούτε και ο μοναδικός ή κύριος λόγος της αντίρρησής μου στην παραπάνω προοπτική για την πόλη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: