Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δεν πήγαμε στα εγκαίνια της ντροπής

Ο Γ. Παυλίδης και η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» δεν παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων – παράδοσης της παράκαμψης Χειμωνίου – Θουρίου διαμαρτυρόμενοι για την προεκλογική φιέστα μετά από ετήσια καθυστέρηση.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Α.Μ.Θ. κ. Γιώργος Παυλίδης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Δημήτριο Πέτροβιτς και το σύνολο σχεδόν των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων Έβρου, παρότι βρίσκονταν στην περιοχή, συνειδητά δεν παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων – παράδοσης της παράκαμψης Χειμωνίου – Θουρίου, του κάθετου άξονα Αρδάνιο-Ορμένιο.

Σχετικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Παυλίδης ανέφερε :
«Υιοθετώ πλήρως την άποψη της κοινωνίας ότι ένα σχεδόν έτοιμο τμήμα δρόμου, που εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες κατοίκους, επί ένα χρόνο δεν παραδιδόταν για ασήμαντους λόγους.
Τώρα, με την ευκαιρία των εκλογών, με παλαιοκομματικές μεθόδους, το σύστημα ενεργοποιήθηκε. Χαιρόμαστε που έστω υπ αυτές τις συνθήκες παρέδωσαν τον δρόμο.
Συμπαρατασσόμαστε όμως με την εύλογη ευρεία διαμαρτυρία των πολιτών για την καθυστέρηση, αλλά και τις ξεπερασμένες πρακτικές».
ΠΗΓΗ:http://www.giorgospavlidis.com/?p=3903

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή η αποχή είναι επιλογή? και αν αποφασίσουν να απέχουν οι ψηφοφόροι απο τις εκλογές,με βάση τη λογική της καταγγελείας για τα ψεύδη των πολιτικών παρατάξεων και τις ξεπερασμένες πρακτικές που ακολούθησαν και ακολουθούν για την αρπαγή της ψήφου των πολιτων θα επικροτήσετε την αποχή?

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
Μάλλον δεν κατάλαβες, φίλε μου! Δεν απείχαμε από καμία απόφαση. Δεν παραβρεθήκαμε σε μια εκδήλωση- πρόκληση της νοημοσύνης και του φιλότιμου των κατοίκων του Βόρειου Έβρου. Η αποχή από τις εκλογές είναι μια συνειδητή πράξη παραίτησης από το δικαίωμα του συναποφασίζειν. Όποιος επιθυμεί να αντιδράσει έτσι, με οποιαδήποτε αιτιολόγηση κι αν "ντύσει" την πράξη του, αφήνει τους συμμετέχοντες ν' αποφασίσουν γι' αυτόν. Το αν είναι έξυπνη επιλογή, ελέγχεται.