Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010

Σιγά να μην προχωρούσε ο αγωγός Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη!

"Την κάνουν" με ελαφρά πηδηματάκια από το έργο που ενοχλεί τους Αμερικανούς οι δύο χώρες...

Η Ελλάδα και η Βουλγαρία απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.

Ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Boiko Borisov, επικαλέσθηκε περιβαλλοντικές ανησυχίες, αναφέροντας ότι το πρόγραμμα θα επηρέαζε αρνητικά το Μπουργκάς που είναι ένα θέρετρο της Μαύρης θάλασσας.

Το περιβάλλον είναι ιδιαίτερα αγαπητό σε εμάς, είπε ο Borisov στην συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

Ο Παπανδρέου επανέλαβε την ισχυρή δέσμευση της Ελλάδας σχετικά με το έργο. Είπε ότι η χώρα του ενδιαφέρεται για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις του, αλλά θα περιμένουμε για την εκτίμηση των εμπειρογνωμόνων για τους κινδύνους.
ΠΗΓΗ: http://www.bnr.bg/sites/horizont/News/Business/Pages/0727papa.aspx
http://taxalia.blogspot.com/

Δεν μας είπαν τίποτα οι Βούλγαροι, που αγαπούν το περιβάλλον, για τα τοξικά απόβλητα με τα οποία μολύνουν τον Άρδα και τον Έβρο!

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

Θέλουμε επίσης να σας ενημερώσουμε το ksipnistere βρίσκετε ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα blog της χώρας