Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Η ελπίδα την Κυριακή ξαναγεννιέται

Η ελπίδα την Κυριακή ξαναγεννιέται.
Η Περιφερειακή Αναγέννηση, ο συνδυασμός των πολιτών για τη νίκη, ο συνδυασμός για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης την Κυριακή θα πετύχει μια ιστορική νίκη.
Η νίκη δεν θα είναι του συνδυασμού αλλά όλων των πολιτών της περιφέρειας μας, εγγύηση για μια νέα προοπτική και δύναμη ανάπτυξης της.

Το στοίχημα μας είναι να πάρουμε τις υποθέσεις του τόπου μας, την ευθύνη για το μέλλον του στα δικά μας χέρια, με αγάπη, πίστη και αφοσίωση.
Αυτός ο τόπος μπορεί.
Είναι τόπος με τεράστια πλεονεκτήματα, εκτεταμένους παραγωγικούς και λοιπούς πόρους και ικανό ανθρώπινο δυναμικό.

Με στόχο την κοινωνική συνοχή, τον αμοιβαίο σεβασμό μέσα από τη διαφορετικότητα, την ασφάλεια και την αισιοδοξία στοχεύουμε να χτίσουμε μια κοινωνία αλληλέγγυα, ενωμένη, δυνατή και πρωταγωνίστρια στην περιοχή.

Οραματιζόμαστε μια περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που να ανεβεί στη θέση που της αξίζει, που θα μας κάνει όλους περήφανους.

Σας καλώ όλους σε αυτόν τον καλό αγώνα μέχρι την Κυριακή, μέχρι την τελευταία στιγμή, σ’ όλους τους τόπους και χώρους, για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα. Για μια «άλλη» πολιτική.

Μπορούμε και θα το κάνουμε, να νικήσουμε τους μηχανισμούς , την ασυδοσία της κρατικής εξουσίας και της κυβερνητικής μηχανής απέναντι μας, την αναλγησία της κυβέρνησης που οδηγεί τους πολίτες σε ολοένα και χαμηλότερα επίπεδα διαβίωσης, την αλαζονεία των υπουργών και των άλλων συνοδοιπόρων του μνημονίου, για να ξαναφέρουμε πίσω το χαμόγελο, το φως και την ελπίδα.
Δεν απέχουμε από την εκλογική διαδικασία, συμμετέχουμε και στέλνουμε ο καθένας μας το δικό του ισχυρό μήνυμα.

Καλό αγώνα για τη μεγάλη νίκη όλων μας.
ΠΗΓΗ:http://www.periferiaki-anagennisi.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: