Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Καταγγελία Εθνοφυλάκων

Με την παρούσα επιστολή θέλoυμε να καταγγείλουμε την ειρωνική – απαξιωτική – αποπροσανατολιστική στάση του Δημοσιογράφου – Δημοτικού Υπαλλήλου – Συγγραφέα – πρ. συμβούλου διαφόρων δήμων – νυν υποψηφίου για την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου στον Ο.Λ.Α., ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΔΟΥΚΑ , ο οποίος κατά την διάρκεια της πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής του Δ.ΚΟΛΙΟΥ μέσα από το ράδιο ΜΑΞΙΜΟΥΜ (Παρασκευή 26/3, γύρω στις 9 πμ), ερωτηθείς από τον Δ. ΚΟΛΙΟ για ποιόν λόγο δεν προβλήθηκε από το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ τηλεόρασης , το τμήμα της Εθνοφυλακής που παρήλασε (το πλάνο έδειξε όλα τα στρατιωτικά τμήματα και μόλις έφτασε στο τμήμα της Εθνοφυλακής, το προσπέρασε και έδειξε κατευθείαν το αμέσως επόμενο των αστυνομικών) ο Δ. ΔΟΥΚΑΣ με απαξιωτικό και ειρωνικό τρόπο (και αφού στην αρχή έκανε πως δεν …γνώριζε τί εστί Εθνοφυλακή) λοιδώρησε τους Εθνοφύλακες και άφησε υπονοούμενα, με τον τρόπο του, για το ποιόν και τους σκοπούς των Εθνοφυλάκων.

Σημειώνουμε ότι η Εθνοφυλακή απαρτίζεται από άτομα της τοπικής κοινωνίας τα οποία καλούνται βάσει Συντάγματος από το Κράτος για να προασπίσουν την Ελληνική Δημοκρατία εν καιρώ κρίσεως και όχι μόνο.
Άτομα ποικίλου μορφωτικού – οικονομικού – κοινωνικού επιπέδου στελεχώνουν την Εθνοφυλακή η οποία καλείται να υπερασπιστεί τον ΑΜΑΧΟ πληθυσμό και την ίδια την πόλη σε περίπτωση συρράξεως.

Οι Εθνοφύλακες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ και αμισθί, σχεδόν κάθε Κυριακή παραμερίζουν οικογένεια, σπίτι, δουλειά, υποχρεώσεις, ξεκούραση κλπ για να έρθουν να επιτελέσουν το χρέος τους έναντι του καλέσματος της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Δεν πρόκειται ούτε για γραφικούς, ούτε για παρανοϊκούς, ούτε για παρακρατικούς που αξίζει ο κάθε ΔΟΥΚΑΣ να ειρωνεύεται και να παρακινεί “να βγάλουνε το κεφάλι τους από την άμμο..(;;)”.
Ο ΔΟΥΚΑΣ την (έμμισθη) δουλειά του και εμείς την (εθελοντική) δική μας.
Καταγγέλουμε τις δημόσιες δηλώσεις του εν λόγω και αναμένουμε δημόσια την συγγνώμη για τα λεχθέντα του και τα υπονοούμενά του.
ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ από το ΤΕ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΕΩΣ.
ΠΗΓΗ:http://olympia.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

sinxaritiria hroa ths pantoflas , eisai spoydeos . pos ta kataferes re megale !!! ta paidia me eidikes anages prepi na se kanoyn agalma . den einai mikro pragma ayto poy ekanes !! mateoses to sxoleio . ka8iki

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Εκτός από ανόητος είσαι και απληροφόρητος ή απλώς εγκάθετος!
Το ειδικό σχολείο, μικρέ ανόητε, δεν ματαιώθηκε. Αυτό που ματαιώθηκε είναι το σχέδιο αυτών που το είδαν σαν ευκαιρία πολιτικάντικου παιχνιδιού ή για ό,τι άλλο.
Οι ευθύνες θα αναδειχθούν σύντομα.
Εδώ και σχεδόν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ υπάρχει παραχωρημένο οικόπεδο για το σχολείο. Γιατί δεν προχωρά;
Στο ιστολόγιο αυτό φιλοξενούνται όλες οι απόψεις, αλλά δεν έχουν θέση εκφράσεις σαν τις δικές σου ανώνυμε φίλε.
Το δικό σου γραπτό μνημείο το άφησα για να σου δώσω μια μικρή απάντηση και για να το βλέπεις και να ντρέπεσαι, αν διαθέτεις απ' αυτό καθόλου.