Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Αποτελέσματα εκλογών στην ΕΡΤ3

Στις 23-02-2010 διενεργήθηκαν, στη Θεσσαλονίκη από την Εφορευτική Επιτροπή, που όρισε το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Π.Ε.ΡΤ., οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στη Διοικούσα Επιτροπή της ΕΡΤ3.

Σε σύνολο 494 εγγεγραμμένων, ψήφισαν 429 δημοσιογράφοι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
Έγκυρα ψηφοδέλτια : 415
Λευκά ψηφοδέλτια : 8
Άκυρα ψηφοδέλτια : 6

Έλαβαν :

1) ΠΑΣΚΕ- ΕΡΤ : 217 ψηφοδέλτια (52,3%)

2) ΣΥΜΜΑΧΙΑ Η-Μ.Μ.Ε. : 180 ψηφοδέλτια (43,4%)

3) ΔΑΚΕ – ΕΡΤ : 18 ψηφοδέλτια (4,3%)

Έτσι για να θυμόμαστε σε ποιο Κράτος ζούσαμε και ζούμε!

3 σχόλια:

Χρήστος Χαρακοπίδης είπε...

Φίλε Νίκο,
Δεν κατάλαβα πως σχετίζεται το κράτος που ζούμε, με τις εκλογές των εργαζόμενων στην ΕΤ3, όπου η ΠΑΣΚΕ πήρε 52,3% και η ΔΑΚΕ 4,3%. Το πρώτο που σκέφτομαι είναι ότι οι άνθρωποι που καθημερινά έρχονται σε επαφή με τον κόσμο και τους πολιτικούς του εκπροσώπους κάτι παραπάνω θα ξέρουν και ψηφίζουν, όπως ψηφίζουν...
Εκτός και αν εννοείς ότι ο χώρος των δημοσιογράφων ΠΑΣΟΚοκρατείται και επομένως εμφανίζεται προς το κοινό μια εικόνα που μεροληπτεί εις βάρος της Ν.Δ. Τότε όμως βάζεις στο ίδιο τσουβάλι τους ακριβοπληρωμένους και μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού "αστέρες" των ΜΜΕ, που επιλέγονται απο την πολιτική ηγεσία της ΕΡΤ και φιλτράρουν την παρεχόμενη πληροφόρηση κατά το δοκούν και με το αζημίωτο συνήθως, με τη συντριπτική πλειοψηφία των αφανών δημοσιογράφων των 700 ευρώ, που γνωρίζουν πολλά, αλλά λίγες δυνατότητες διάχυσης των πληροφοριών τους έχουν μέσα στις συμπληγάδες των διαπλεκόμενων.
Μ' αυτή την οπτική θα είχε ενδιαφέρον το αποτέλεσμα των εκλογών , αν γίνονταν μεταξύ αυτών που βρίσκονται στην "Ελίτ" της Δημοσιογραφίας σε κάθε κυβερνητική περίοδο.

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Φίλε Χρήστο,
είναι τόσο εύγλωττο το αποτέλεσμα των εκλογών στην κρατική ΕΡΤ3, στον ευαίσθητο χώρο των "λειτουργών" της "ενημέρωσης" και αφορά και στα δύο σκέλη και στην κρατική υπόσταση και στην ενημερωτική διάσταση, που τα λόγια είναι περιττά...
Οι αιτιάσεις σου είναι σεβαστές και κρίνονται από τους αναγνώστες τους.

Ανώνυμος είπε...

Μέ ποιόν είναι τα Μ.Μ.Ε ??Ωραία ερώτηση.Αυτοί του ΠΑΣΟΚ νομίζουν,επειδή κάνουμε τους βλάκες ,είμαστε κιόλας.Σέ μιά κοινωνία μοιρασμένη μεταξύ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ έχουμε.ΚΤΕΟ 95% ΠΑΣΟΚ .ΕΦΟΡΙΕΣ 75% ΠΑΣΟΚ.ΙΚΑ ΤΕΒΕ 78% ΠΑΣΟΚ.ΔΕΚΟ 82% ΠΑΣΟΚ.ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΕΣ-ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ 62% ΠΑΣΟΚ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΑΕΙ-ΤΕΙ 69% ΠΑΣΟΚ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ 35% Ν.Δ 31% ΠΑΣΟΚ .ΔΑΣΚΑΛΟΙ 37% ΠΑΣΟΚ 33% Ν.Δ (εδώ ευτυχώς υπήρχε επετηριδα).ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.