Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

Κινητοποίηση στο Διδ/χο για τη ΔΕΗ

Σήμερα το μεσημέρι στις 12.30 έχει προγραμματιστεί από φορείς του Διδ/χου συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο της ΔΕΗ για την απόφαση της εταιρείας να κλείσει το λογιστήριο και οι καταναλωτές να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους σε άλλου είδους καταστήματα.
Ενώνω τη φωνή μου με αυτή των φορέων και των κατοίκων για τη συνέχιση λειτουργίας του υποκαταστήματος της ΔΕΗ με όλες τις υπηρεσίες που παρείχε μέχρι τώρα.
Δεν γνωρίζω ποια "τεχνοκρατική", στενά λογιστική αντίληψη οδήγησε την επιχείρηση στην απόφασή της. Είναι όμως μια εξέλιξη που για τον τόπο μας, εκτός των πρακτικών δυσκολιών που συνεπάγεται, έχει και το συμβολισμό του παραγκωνισμού και της εγκατάλειψης από την Πολιτεία κι αυτό δεν είναι επ' ουδενί αποδεκτό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα μπορούσε πάντως να είχε περισσότερο κόσμο, έτσι η κινητοποίηση θα ήταν πιο δυναμική.Ορισμένοι απο τους φορείς που παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση ήταν ο πρόεδρος της ένωσης γονέων Διδυμοτείχου και περιφέρειας Πασχάλης Συριτούδης,εκπρόσωπος της Αλληλεγγύης Στέφανος Σιναπίδης και ο Δήμαρχος Ορφέα Ευάγγελος Πουλιλιός.Το Σωματείο εργαζομένων της Ε.Τ.Ε Δ.Ε.Η με ανακοίνωση του,συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου,των φορέων και των κατοίκων του Διδυμοτείχου και της ευρύτερης περιοχής,ζητώντας την άμεση ανάκληση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί μεχρι τώρα απο την κεντρική διοίκηση.Επίσης το σωματείο αναφέρει πως δεν μπορεί και δεν πρέπει την κακοδιαχείρηση κάποιων ανεγκέφαλων να την πληρώσει ο κόσμος με οποιοδήποτε ελάχιστο χρηματικό κόστος.Η Δ.Ε.Η ανήκει στο λαό καθώς και το φθηνό ρεύμα.