Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Κάλεσμα του Π.Α.ΜΕ.

Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΑΦΩΤΙΟΥ μας ενημερώνει

Με δελτίο τύπου το Πανεργατικό Αγωνιστικό ΜΕτωπο καλεί κατοίκους και φορείς στην απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου μπροστά στο πολυκατάστημα ALEX PAK.Το δελτίο τύπου αναφέρει:

"Τώρα είναι η ώρα της μεγάλης ευθύνης, δεν χωράνε δισταγμοί και ταλαντεύσεις. Στην αντιλαϊκή πολιτική, στην καπιταλιστική κρίση, στην επιθετικότητα της πλουτοκρατίας να απαντήσουμε με μαζικό-ταξικό αγώνα. Οι αιτίες της κρίσης βρίσκονται στην καπιταλιστική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, στην ανάπτυξη που έχει κριτήριο τα κέρδη της πλουτοκρατίας, στην αναρχία της παραγωγής, στην υπερσυσσώρευση κερδών, στη χειρότερευση της κατάστασης της εργατικής τάξης και των λαικών στρωμάτων. Διεκδικούμε τις σύγχρονες ανάγκες μας που είναι πλήρη και σταθερή εργασία. Όχι στις απολύσεις. Μέτρα για την στήριξη των ανέργων, μείωση των επιτοκίων στα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, διακοπή κάθε πλειστηριασμού και κατάσχεσης περιουσίας, συνταξιοδότηση για τους άνδρες στα 60 και στα 55 για τις γυναίκες, αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία, πρόνοια και παιδεία. Όχι στην ποινικοποίση των αγώνων, να σταματήσουν οι διώξεις των συνδικαλιστών".

Αυτά είναι ορισμένα που αναφέρει το Π.Α.ΜΕ. στην ανακοίνωσή του. Η συγκέντρωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 2 Απριλίου στις 10.30 το πρωί στην Ορεστιάδα μπροστά στο ALEX PAK.

Δεν υπάρχουν σχόλια: