Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Ν.Σ.

Έχουμε κληθεί τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου σε Τακτική Συνεδρίαση το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 10.00΄ με 24 θέματα στην ημερήσια διάταξη. Συμπίπτει, όπως φαίνεται, η συνεδρίαση με τον εορτασμό των πολιούχων της Ορεστιάδας Αγίων Θεοδώρων. Εάν δεν υπάρξει αλλαγή στην ημέρα της συνεδρίασης του Συμβουλίου, είναι φυσικό να μην παραστούν νομαρχιακοί σύμβουλοι στις εκδηλώσεις της πόλης.
Ενημέρωση για την ημερήσια διάταξη σε επόμενη ανάρτηση.
Καλή σαρακοστή σε όλους.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη στην γιορτη της πολης μας δεν θα σας εχουμε κοντα μας;
θα λειπει και ο αρχηγος σας ; δεν θα σας καμαρωσουμε στην πρωτη σειρα; με τον αντινομαρχη σας με τα μελη των επιτροπων;στο γευμα προς τιμην των επισημων δεν θα σας καμαρωσουμε;
αρχιζετε να μας απογοητευετε, δεν θυμηθηκατε οτι γιορταζει, η πολης που τα δινει ολα σε ολους χωρις να βλεπει που πηγαινουν, φτανει να μην τα παρει ο γειτονας και οπου θελει ας πανε.εμεις παντως στην εκκλησια θα ειμαστε και θα σας περιμενουμε να σας χαρουμε, στο γευμα δεν θα ειμαστε γιατι διαφερουν οι διατροφικες μας προτιμησεις, εσεις ομως να πατε εμεις θα σας χαιρομαστε και σας θελουμε χορτατους για να αντεξετε και στους 'χαιρετισμους',θα σας πεσει λιγη δουλεια παραπανω αλλα ετσι θα χαιρεστε και εσεις που σας χαιρομαστε.
οι Αγιοι Θεοδωροι ας ειναι κοντα σας να σας φυλανε μην παθετε τιποτα, και ιδιαιτερα υπερκοπωση, να ειστε καλοφωτισμενοι ΑΜΗΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η Ορεστιάδα μπορεί να γιορτάσει και χωρίς νομάρχη ,νομαρχιακούς συμβούλους και άλλους παρατρεχάμενους αγαπητέ Νίκο. Θα προτιμούσα να την σκέπτεσαι όχι στα πανηγύρια αλλά σε δράσεις π.χ Σοφικό, ΔΠΘ, αποκατάσταση-αποζημίωση - πλημμυροπαθών ποταμού Έβρου κ.α

Ανώνυμος είπε...

Η Μπία είπε: Αξιολύπητοι κακεντρεχείς Ορεστιαδίτες, για τη σωτηρία της ψυχής σας το Σάββατο 7 Μαρτίου καθίστε σπίτια σας... Ούτε εσείς θα λείψετε απο τον οίκο του Θεού και απο τον Άγιο Θεόδωρο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΙΑ
ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Δικαίωμα στο λόγο έχουν όλοι... ακόμη και αυτοί που δεν ξέρουν αλλά έχουν μάθει να εκτιμούν τον εαυτό τους και το συνάνθρωπό τους...Μπία!

Ανώνυμος είπε...

Σου έκανε την χάρη Νίκο ο χλιδάτος, με την αλλαγή της ημέρας , για να σας καμαρώσουμε στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Ορεστιάδας. Όχι ότι θα τα έβαφε μαύρα η πόλης με την απουσία σας συνολικά.