Δευτέρα 23 Μαρτίου 2009

Η Θράκη έλαμψε με την παρουσία της

Το αφιέρωμα στη Θράκη που έγινε κατά την τελετή λήξης της 3ης Διοργάνωσης «Ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός» έδωσε τη δυνατότητα σε τρεις συλλόγους, τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Α. Οινόης «Το Κρασοχώρι», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού «Ανατολική Ρωμυλία» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παραδοσιακών Χορών «Ο Έβρος» να παρουσιάσουν στους επισκέπτες , που είχαν κατακλύσει την αίθουσα, τραγούδια, χορούς και έθιμα της περιοχής μας.
Το "Κρασοχώρι" ήταν σπουδαίο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές της προσπάθειας, που με το μεράκι και την αφοσίωση που εργάζονται έχουν στο μέλλον να διασώσουν και να δείξουν στοιχεία της πολιτιστικής κληρονομιάς των προγόνων μας με τον καλύτερο τρόπο.
Φωτογραφίες και περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νομαρχιακοί Σύμβουλοι δεν θα αντιδράσουν στην υπόθεση
" ΚΑΡΑΘΕΩΔΩΡΗ" ;
Δεν θα έπρεπε; Ποια είναι η θέση σου;
Γιατί δεν μπαίνει ζήτημα από το Νομαρχιακό Συμβούλιο και το Νομάρχη;

" all right "

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω, περιμένω!! (απάντηση)

" all right "

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΣ είπε...

Δεν σε αγνόησα, αγαπητέ φίλε. Θα αναφερθώ στο θέμα τις επόμενες ημέρες. Θα καταθέσω την άποψή μου. Νομίζεις, όμως, ένας Νομάρχης που αποδοκιμάστηκε από το λαό του Έβρου, ήρθε δεύτερος και έπρεπε να είναι στην αντιπολίτευση, αλλά καμαρώνει στη θέση (προϊόν κλοπής λόγω συστήματος) ΧΑΡΗ στους συντρόφους του της Ροδόπης ΜΠΟΡΕΙ να κάνει θέμα;

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ! Όπως τα λες για το
" (προϊόν κλοπής λόγω συστήματος) "
δεν μπορεί να κάνει τίποτα! Μόνο καμαρώνει!
Όμως αν είναι να ξεχάσουμε το Θέμα ΚΡΑΘΕΟΔΩΡΗ όπως είπε και ο επίτιμος της Ν. Δημοκρατίας (Ο Μητσοτάκης ντε!)για το όνομα των Σκοπίων και το Μακεδονικό και να περιμένουμε να πάρετε θέση εσείς !!!! ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ !

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ!
Επιμένω, περιμένω!! (απάντηση)

" all right "